• Noodle pompoensoep
  • Hoofd
    gerecht
  • 1 Personen
  • 20 Minuten
  • Medium

Noodle pompoensoep Een romige noedelsoep

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • pompoensoep
  • 2 stronkjes paksoi
  • 25 g enoki
  • takje koriander
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Aziatische mix
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Medium
    • Prijs: 0
    Product-reviews

    Bereidingswijze Noodle pompoensoep

    Noedelsoepen zijn er in vele soorten en maten. Uiteraard verzinnen we ook graag weer eens iets iets nieuws. Zo is onze pompoen noodlesoep ontstaan. Een heerlijke, romige pompoensoep mét noedels, paksoi en enoki. Een "Aziatische" herfst in een kom als het het ons vraagt. 


    1. Bereid de pompoensoep. Dit mag "from scratch" maar ook een kant en klare soep gebruiken vinden wij goed. 
    2. Maak in de tussentijd de gembersoep klaar en mix deze met de pompoensoep. Kook ook de noedels ondertussen gaar. 
    3. Kook de paksoi en enoki - in aparte pannen - beetgaar en spoel deze daarna kort met koud water af. 
    4. Roer de kokosmelk door de soep heen voor die extra romigheid. 
    5. Doe de noedels in een kom en schenk de soep eroverheen. 
    6. Leg de paksoi en enoki in de soep en top af met een drizzle sriracha en koriander. 


    Serveertip: Serveer met stokjes, zo eet je de noedels, paksoi en enoki lekker en makkelijk.

    Print dit recept
    Menu