Beefrolletjes met groente


Lekker op de grill of op de bbq!
Aziatische mix

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 30 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 4 Runderschnitzels
  • 1 Teen geperste knoflook
  • 8 Groene asperges
  • Halve courgette
  • 4 Wortels
  • Halve paprika
  • Verse koriander

* Verplichte velden

Van: € 1,25

Tot: € 6,10

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Beefrolletjes met groente

Wil je eens op een andere manier genieten van vlees en groente, dan op de traditionele manier? Probeer dan eens deze heerlijke beefrolletjes met groente. Niet alleen een lust voor het oog, maar zeker weten ook voor de maag. Je kunt de beefrolletjes grillen op de grilplaat, maar ook uitstekend op de BBQ!

 

  • 1. Meng de de ketjap, sesamolie, cayennepeper, paprikapoeder en geperste knoflook tot een marinade. Marineer de runderschnitzels minimaal 15 minuten in deze marinade. Leg de bamboeprikkers 5 minuten in het water (dan branden ze niet aan, als je gaat grillen).
  • 2. Snijd ondertussen de groente in reepjes. Blancheer de wortels en asperges.
  • 3. Deel de schnitzel door twee. Rol de groente in het vlees en zet vast met een bamboeprikker.
  • 4. Grill het vlees ongeveer 10 minuten, totdat het gaar is. Garneer met sesamzaadjes en verse koriander.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Serveertip: Serveer met brood, rijst of noedels.

Print dit recept