Kruidige chilikip


In een heerlijk pitabroodje

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 20 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 g Kipfilet, in blokjes gesneden
  • 1 teen Knoflook
  • 3 Tomaten
  • Halve komkommer
  • Rode ui
  • Pitabroodje
  • Verse koriander

* Verplichte velden

Van: € 1,45

Tot: € 10,02

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Kruidige chilikip

De mooie dagen komen er weer aan, dan is het zonde om lang in de keuken te staan. Maar je kunt ook heerlijke gerechten maken die zo klaar zijn, denk bijvoorbeeld aan chilikip in een pitabroodje (kun je ook vervangen door een wrap of noedels). Echt super lekker en heel eenvoudig!


  • 1. Snijd de komkommer in de lange weg door de helft en haal de zaadjes er met een lepel eruit. Snijd de komkommer in dunne partjes, tomaten in blokjes, de rode ui in dunne ringen en de kip in blokjes.
  • 2. Verwarm in een wok olie en doe tomaat, knoflook, bouillonpoeder erbij. En laat pruttelen, totdat een papje ontstaat. Vervolgens voeg je chilisaus en de kip toe en bak gaar. Doe tot slot de pinda's erbij. Ver
  • 3. Verwarm de pitabroodjes in de oven of een broodrooster. Doe salade erin, dan de chilikip, komkommer, rode ui en tot slot garneer met koriander.

Serveertip: lekker in een pitabroodje maar ook te vervangen door een wrap of noedels.

Print dit recept