Gado Gado


Een heerlijk vegetarisch gerecht
Indonesië

  • Bijgerecht

  • 4 Personen

  • 25 Minuten

  • Medium

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 2 Eieren, hardgekookt
  • 1 Kleine bloemkool
  • Halve komkommer
  • 1 Wortel
  • 100 g Taugé
  • 150 g Tempeh
  • 1 el Zonnebloemolie

* Verplichte velden

Van: € 1,35

Tot: € 5,79

Prijs zoals geconfigureerd:

Bereidingswijze Gado Gado

Gado Gado betekent letterlijk mix-mix. Het is een vegetarisch Indonesisch gerecht, waar iedereen zijn eigen variant van heeft. Vervang gerust de verse ingrediënten van dit recept naar eigen smaak! Dat is het fijne aan Gado Gado, het maakt allemaal niet uit.  

 

1.  Zet een pannetje water op en kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken en pel ze dan. Snijd ze vervolgens in partjes.

2. Ga dan verder met het wassen en snijden van de groenten. De bloemkool mag in kleine roosjes gesneden worden. De komkommer en de wortel in halve plakjes.

3. Kook de groenten in een pan met water totdat ze beetgaar zijn. De taugé kan worden geblancheerd.

4. Bak de tempeh in een pan met zonnebloemolie. Als het mooi goudbruin kleurt, kun je de pan van het vuur halen.

5. Maak ondertussen de gado gado mix zoals aangegeven op de verpakking.

6. Dan is het tijd om je bord op te maken, leg de groenten op je bord en giet de saus eroverheen naar smaak.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Serveertip: Serveer met kroepoek en sambal!

Print dit recept