Gegrilde kipspiesjes


Kipsatéspiesjes met ananas
Indonesië

  • Hoofdgerecht

  • 4 Personen

  • 55 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 450 gram Kipfilet in blokjes van circa 2 cm gesneden
  • 1 Blikje ananasblokjes
  • 1 el Honing

* Verplichte velden

€ 1,29

Prijs zoals geconfigureerd:

Bereidingswijze Gegrilde kipspiesjes

Deze kipspiesjes behoren tot onze favorietjes voor de zomermaanden, heerlijk op de barbecue. Ook eenvoudig in grote aantallen te maken en daardoor ideaal als snack tijdens een feestje.


  • 1. Marineer de kip met de Indonesische Saté Marinade, honing en de olie voor minimaal 30 minuten.
  • 2. Rijg 3 blokjes kip om en om met een stukje ananas op een satéstokje.
  • 3. Grill de kebabs op de BBQ of elektrische grill totdat de kip gaar is.

Serveertip: Om te variëren kun je de kip ook vervangen door rundvlees, lamsvlees of varkensvlees.

Print dit recept