Kip met vier Thaise sauzen

Ontdek ook de Thaise gebakken knoflook, die de kip extra lekker maakt…

Thailand

Kip met vier Thaise sauzen
  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 15
  • Mild
Kip met vier Thaise sauzen

Ingrediënten

300 g Kipfilet, in reepjes gesneden

1 tl Witte peper

1 tl Suiker

2 Lente-uitjes, in schuine stukjes gesneden

6 takjes Koriander, fijngesneden en de bovenste blaadjes om te marineren

Preparation method for Kip met vier Thaise sauzen

  1. Meng de 4 sauzen in een kommetje. Leg de kipreepjes in een schaal en meng deze met de saus, witte peper en 1 el rijstolie. Laat de kip minimaal 5 minuten marineren.
  2. Kook intussen 200 gram Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verwarm een scheutje rijstolie in een wok op een hoog vuur. Voeg de gemarineerde kip toe en roerbak ca. 5 minuten totdat de kip gaar is, zet het vuur laag.
  4. Voeg de suiker, een eetlepel gebakken knoflook, lente-ui en koriander toe aan het gerecht.
Recept idee.png

Recept idee.png Serve tip

Serveer het gerecht op een schaal en garneer met korianderblaadjes en wat gebakken knoflook naar smaak. Serveer met de rijst en een frisse salade.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.