Mangojito


Een romig zachte cocktail met kokoswater
Thailand

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

€ 0,00

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Linda Peek

Bereidingswijze Mangojito

Wanneer je graag een cocktailtje drinkt, maar toch liever zonder alcohol dan is deze mango variant op de mojito een ideaal drankje voor jou! En het is ook nog eens supersimpel te maken!


  • 1. Mix de bevroren mango, het kokoswater en de uitgeperste limoen tot een glad mengsel in de blender.
  • 2. Voeg de in stukjes gesneden limoen en muntblaadjes toe. Gebruik een cocktail stamper (of de achterkant van een houten pollepel) om de smaken vrij te laten komen. Voeg als laatste het ijs toe.

Serveertip: Wil je een suiker randje rond je glas voor een feestelijke touch? Zet dan eerst een glas op zijn kop op een schoteltje met siroop. Strooi een beetje tafelsuiker op een tweede schoteltje en druk daar het glas met siroop in.

Print dit recept