Massaman Curry

Een milde curry uit Thailand.

Thailand

Massaman Curry
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 140
  • Mild
Massaman Curry

Ingrediënten

600 g in stukken gesneden rundvleesfilets

450 g in stukken van 2.5 cm gesneden aardappelen

1 gesneden ui

85 g ongezouten geroosterde pinda's

Bereidingswijze voor Massaman Curry

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit 2 eetlepels kokosmelk (gebruik de room bovenop als die er is) in een grote pan met een deksel. Voeg de currypasta toe en bak gedurende 1 min. Roer vervolgens het rundvlees erdoor en bak totdat alles is dicht geschroeid.
  3. Roer de rest van de kokosmelk erdoor samen met een half blikje water, de aardappelen, ui, limoenblaadjes, kaneel, tamarinde, palmsuiker, vissaus en de meeste pinda's. Breng aan de kook, dek af en laat het gedurende 2 uur op laag vuur pruttelen tot het vlees zacht is.
  4. Bestrooi met gesneden chili(optioneel) en de resterende pinda's en serveer met jasmijnrijst.

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.