Makkelijke runderreepjes met verse groenten


Met champignons, rode paprika, wortels en courgette
Thailand

  • Hoofdgerecht

  • 3 Personen

  • 20 Minuten

  • Mild

  • Waardeer (0)

Ingrediënten
Producten bevatten meer inhoud dan nodig is voor dit recept

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 350 g Runderreepjes
  • 2 el Sake of Sherry
  • 1 Teentje knoflook, geperst
  • 2 Lente-uitjes, in dunne ringen gesneden
  • 200 g Champignons, gesneden
  • 1 Rode paprika, fijngesneden
  • 2 Wortels, fijngesneden
  • 1 Courgette fijngesneden
  • Handje vol taugé
  • Paar takjes verse koriander

* Verplichte velden

Van: € 1,69

Tot: € 13,58

Prijs zoals geconfigureerd:

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Makkelijke runderreepjes met verse groenten

  • 1.Meng de ketjap, chilisaus, sambal, sesamolie, gembersiroop, Sake (of Sherry), rijstazijn, bruine suiker en knoflook in een ruime kom en marineer hierin de runderreepjes minimaal 15 minuten.
  • 2. Bak het vlees samen met de lenteui op hoog vuur. Binnen 2-3 minuutjes is het vlees gaar en schep je het op een bord. Dek het eventjes af met wat aluminiumfolie.
  • 3.Wok nu de groenten 3-4 minuten in een scheutje rijstolie. Voeg vervolgens het vlees en de lente-uitjes weer toe. Indien gewenst kun je nog een klein beetje ketjap of chilisaus naar smaak toevoegen.

Serveertip: Garneer met verse koriander en serveer met rijst of noodles .

Print dit recept