Lekker en snel een gerecht op tafel? Dit heerlijke Thais varkensvlees gerecht is gemakkelijk te bereiden. Het vlees in combinatie met ananas-chili saus zorgt voor een frisse smaak!
Zelf Toevoegen
- 200 g Fricandue gesneden in reepjes
- 1 Ui gesnippert
- 100 g Ananasstukjes (vers of uit blik)
- 1/2 el Koriander fijngesneden
- 1 el Munt fijngesneden
- 1. Verhit de olie in een wok en bak de fricandeau kort totdat deze goudbruin kleurt.
- 2. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak het geheel 3 minuutjes.
- 3. Voeg de inhoud van het zakje woksaus en de ananasblokjes toe en roerbak het geheel nog circa 2 minuten.
- 4. Schep vlak voor het serveren de koriander en de munt erdoorheen en voeg indien gewenst nog wat peper of zout toe.
- 5. Serveren met rijst.