LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Roergebakken Thaise Fricandeau
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 15 Minuten
  • Mild

Roergebakken Thaise Fricandeau Thais varkensvlees gerecht met ananas-chili saus

Lekker en snel een gerecht op tafel? Dit heerlijke Thais varkensvlees gerecht is gemakkelijk te bereiden. Het vlees in combinatie met ananas-chili saus zorgt voor een frisse smaak!

Zelf Toevoegen

  • 200 g Fricandue gesneden in reepjes
  • 1 Ui gesnippert
  • 100 g Ananasstukjes (vers of uit blik)
  • 1/2 el Koriander fijngesneden
  • 1 el Munt fijngesneden
  • 1. Verhit de olie in een wok en bak de fricandeau kort totdat deze goudbruin kleurt.
  • 2. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak het geheel 3 minuutjes.
  • 3. Voeg de inhoud van het zakje woksaus en de ananasblokjes toe en roerbak het geheel nog circa 2 minuten.
  • 4. Schep vlak voor het serveren de koriander en de munt erdoorheen en voeg indien gewenst nog wat peper of zout toe.
  • 5. Serveren met rijst.

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 200 g Fricandeau gesneden in reepjes
  • 1 Ui gesnippert
  • 100 g Ananasstukjes (vers of uit blik)
  • 1/2 el Koriander fijngesneden
  • 1 el Munt fijngesneden
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 8-9 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Roergebakken Thaise Fricandeau

Lekker en snel een gerecht op tafel? Roergebakken Thaise fricandeau is een heerlijk gerecht dat makkelijk te bereiden is. Het varkensvleesvlees in combinatie met ananas-chili saus zorgt voor een frisse smaak!


  • 1. Spoel de rijst met koud water. Breng ondertussen 1 liter water aan de kook en kook de rijst met een snufje zout in circa 10 minuten gaar.
  • 2. Verhit de olie in een wokpan en bak de fricandue rondom goudbruin.
  • 3. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak het geheel voor 3 minuutjes.
  • 4. Voeg de inhoud van het zakje woksaus en de ananasblokjes toe en roerbak dit nog circa 2 minuten.
  • 5. Schep vlak voor het serveren de koriander en de munt erdoorheen en voeg indien gewenst nog wat peper en zout toe. Je roergebakken Thaise fricandeau is klaar, eet smakelijk!

Serveertip: Thaise fricandeau is ook lekker met geroerbakte bloemkool of broccoli.

Print dit recept
Menu