• Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 45 Minuten
  • Mild

Rund Bibimbap

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 3 Biefstukken
  • 150 g geraspte Wortel
  • 1 Komkommer
  • 200 g Spinazie
  • 200 g Taugé
  • 1 blikje Maïs
  • 4 Eieren
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Korea
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0
    Schrijf als eerste een review
    Schrijf een review

    Hoe waardeert u dit product? *

    1 Ster
    2 Sterren
    3 Sterren
    4 Sterren
    5 Sterren

    Bereidingswijze Rund Bibimbap

    Bibimbap is een heerlijk Koreaans gerecht met rijst, ei en groenten als basis. Daarbij kun je zelf kiezen of je het aanvult met tofu, vlees of zeevruchten. Het fijne aan bibimbap is dat je het helemaal kunt maken naar eigen smaak!

    1. Kook rijst volgens de instructies op de verpakking.
    2. Week de shiitake 20 minuten, snijd ze dan in plakjes en fruit deze in de pan met 1 theelepel sesamolie gedurende 1-2 minuten op hoog vuur. Voeg aan het einde van de kooktijd 1-2 theelepels sojasaus toe. Doe hetzelfde met de spinazie en taugé. 
    3. Snijd de kommer in reepjes, laat het blikje mais uitlekken en haal de geraspte wortel uit de verpakking en zet het apart. 
    4. Snijd intussen de biefstuk in repen en bak deze in een pan met boter 4-5 minuten.  
    5. Bak dan 4 spiegeleieren in dezelfde pan. 
    6. Verdeel de rijst over 4 kommen, leg alle ingredënten erbij en je bibimbap is klaar.
    7. Serveer er eventueel wat kimchi en Sriracha bij. 

     

     


    Print dit recept
    Menu