• Makkelijke runderreepjes met verse groenten
  • Hoofd
    gerecht
  • 3 Personen
  • 20 Minuten
  • Mild

Makkelijke runderreepjes met verse groenten Met champignons, rode paprika, wortels en courgette

  • 1.Meng de ketjap, chilisaus, sambal, sesamolie, gember, sake, rijstazijn, bruine suiker en knoflook in een ruime kom en marineer hierin de runderreepjes minimaal 15 minuten.
  • 2. Bak het vlees samen met de lenteui op hoog vuur. Binnen 2-3 minuutjes is het vlees gaar en schep je het op een bord. Dek het eventjes af met wat aluminiumfolie.
  • 3.Wok nu de groenten 3-4 minuten in een scheutje rijstolie. Voeg vervolgens het vlees en de lente-uitjes weer toe. Indien gewenst kun je nog een klein beetje ketjap of chilisaus naar smaak toevoegen.

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 350 g Runderreepjes
  • 2 el Sake of Sherry
  • 1 Teentje knoflook, geperst
  • 2 Lente-uitjes, in dunne ringen gesneden
  • 200 g Champignons, gesneden
  • 1 Rode paprika, fijngesneden
  • 2 Wortels, fijngesneden
  • 1 Courgette fijngesneden
  • Handje vol taugé
  • Paar takjes verse koriander
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specifications
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
geschreven door Astrid Petit

Bereidingswijze Makkelijke runderreepjes met verse groenten

  • 1.Meng de ketjap, chilisaus, sambal, sesamolie, gembersiroop, Sake (of Sherry), rijstazijn, bruine suiker en knoflook in een ruime kom en marineer hierin de runderreepjes minimaal 15 minuten.
  • 2. Bak het vlees samen met de lenteui op hoog vuur. Binnen 2-3 minuutjes is het vlees gaar en schep je het op een bord. Dek het eventjes af met wat aluminiumfolie.
  • 3.Wok nu de groenten 3-4 minuten in een scheutje rijstolie. Voeg vervolgens het vlees en de lente-uitjes weer toe. Indien gewenst kun je nog een klein beetje ketjap of chilisaus naar smaak toevoegen.

Serveertip: Garneer met verse koriander en serveer met rijst of noodles .

Print dit recept
Menu