LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Sichuan BBQ Ribs
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 150 Minuten
  • Pittig

Sichuan BBQ Ribs Varkensribbetjes klaargemaakt in een kruidige en pittige Chinese marinade

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 el Lichte sojasaus
  • 1-2 el Plantaardige olie
  • 500 g Spareribs (Varkensrib) losgesneden
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 5-6 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: China
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Pittig
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Sichuan BBQ Ribs

Er is niets lekkerders dan op een zwoele zomeravond heerlijke malse spareribs van de barbecue te eten. Als je deze mening deelt, zul je waarschijnlijk ook verzot zijn op deze Chinese spareribs! Voordeel is dat je hiervoor niet de barbecue speciaal hoeft aan te maken, maar gewoon je oven kunt gebruiken.

 

  • 1. Meng de marinade, de olie, en de sojasaus en marineer het vlees hierin.
  • 2. Laat de spareribs afgedekt ca. 2 uur in de marinade staan.
  • 3. Rooster of braad het blees ca. 25-30 minuten en bestrijk de spareribs minimaal 2 keer met de resterende marinade(in de oven: 190 graden).
  • 4. Regelmatig keren.
  • 5. Strooi op het einde witte sesamzaadjes over de ribs heen.

 


Serveertip: Serveren met witte rijst

Print dit recept
Menu