• Sojasaus 720 ML
  • Land Japan
  • Inhoud 850 ml

Kishibori Sojasaus 720 ML

Deze Japanse Kishibori Sojasaus is een authentieke Japanse sojasaus van een hele hoge kwaliteit. Om sojasaus te maken is een proces van fermentatie nodig, waarbij de sojabonen worden gemengd met tarwe, zout en water waarna een fermentatieproces op gang komt. Om dit proces te versnellen worden de meeste sojasauzen chemisch gefermenteerd. Dat is bij deze sojasaus echter niet het geval! De Kishibori sojasaus wordt in 100-jaar oude vaten gefermenteerd op natuurlijke wijze. Door het soja-brouwsel langer dan 1 jaar op natuurlijke wijze te fermenteren krijgt de sojasaus een veel vollere, diepere smaak, onvergelijkbaar met veel goedkopere sojasauzen. Vergelijk het met een goede wijn die eerst moet rijpen! Je gebruikt deze sojasaus puur bij bijvoorbeeld sushi of verwerkt het in een gerecht voor een mooie Umami-smaak. Als je deze eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer een andere!
€ 18,75
  • Op voorraad
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Productinformatie
Productomschrijving

Japanse Sojasaus van hoge kwaliteit.

Ingrediënten

Ingrediënten: water, SOJAbonen 18%, TARWE, zout.

Gewicht

0,85 kg

Voedingswaarden Per 100 g
  • Energie 398 kJ
  • Energie 97 kcal
  • Koolhydraten 10,9 g
  • Eiwitten 10,3 g
  • Zout 6,5 g
Specificaties
  • Merk: Kishibori
  • Prijs: 18.75
  • Land: Japan
  • Inhoud: 850
  • Eenheid: ml
  • Vegan?: Ja
Overige Informatie
  • Wettelijke benaming:  Sojasaus
  • Allergenen:  Gluten, Soja.
  • Dieetinfo:  Vegan, Vegetarisch, Glutenvrij, Halal, Lactosevrij
Menu