Spicy Bounty

Niets zegt meer "Aziatisch eten" dan rode peper en kokos!

Aziatische mix

Spicy Bounty
  • Snack
  • 4 personen
  • 60
  • Medium
Spicy Bounty

Ingrediënten

1 el Agavesiroop

snufje zout

200/250 g melkchocolade

Bereidingswijze voor Spicy Bounty

  1. Meng de kokoscreme, kokosrasp, agavesiroop en zout met elkaar in een kom. Er moet een stevige massa ontstaan.
  2. Vorm (langwerpige) balletjes van dit kokosmengsel.
  3. Leg deze op een bord op plaat, op wat bakpapier, en leg ze voor ongeveer een uurtje in de vriezer.
  4. Een paar minuten voordat je het kokosmengsel uit de vriezer haalt, smelt je de chocolade au bain marie.
  5. Dip de kokosblokjes in de chocolade en zorg ervoor dat ze volledig omhult zijn.
  6. Leg de bounty op een met bakpapier bekleed bord en sprinkle de chilivlokken eroverheen. Wissel af met veel en weinig vlokjes, zodat er voor ieders smaak een bounty is
  7. Zet dit nog even in de koelkast, zodat de chocolade hard kan worden.Tijd om te genieten!
Recept idee.png

Recept idee.png Serveertip

Je kunt de chilivlokken ook al door de chocolade roeren. Zo worden ze nog een tikkeltje spicy-er!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.