• Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus
  • Hoofd
    gerecht
  • 6 Personen
  • 20 Minuten

Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus vegan loempia's

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 3 eetlepels olie
  • 1/2 middelgrote ui, in blokjes gesneden
  • 200 g zeer dun gesneden wortelen
  • 3/4 theelepel zout
  • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 8 slabladeren, gewassen
  • 2 eetlepels maïzena
  • 375 ml kopje water
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Aziatische mix
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Prijs: 0
Product-reviews

Bereidingswijze Spring rolls met bamboescheuten en pindasaus

1. Fruit de knoflook en ui tot ze lichtbruin zijn. Voeg de bamboescheuten en wortels toe. Breng op smaak met zwarte peper. Laat een paar minuten koken met de pan bedekt. Zet het vuur uit en laat de vulling afkoelen.
2. Terwijl u wacht tot de vulling is afgekoeld, bereidt u de saus.
3. Voeg in een sauspan water, suiker, sojasaus, knoflookpasta en maïzena toe. Meng de saus goed totdat de maïzena volledig is opgelost.
4. Zodra de maïzena is opgelost, zet u het vuur aan en laat u het koken. Kook tot de saus dikker wordt. Zet apart.
5. Leg een wikkel plat op een bord en doe er de 2 eetlepels vulling op. Rol de verse loempia wrap voorzichtig op. Leg er een stukje sla op voordat je de wrap sluit.       

6.Controleer of de zijkanten dicht zijn.
7. Besprenkel met saus en garneer met gehakte pinda's op een serveerbord.


Print dit recept
Menu