• Sushi Taart
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 40 Minuten
  • Mild

Sushi Taart Met verse zalm

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 gram Verse rauwe zalm
  • 1 Komkommer
  • 2 Avocado
  • Zout
  • Taartvorm 16 cm (groter kan natuurlijk ook, hou dan rekening met de ingrediënten)
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Keuken: Japan
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Sushi Taart

Er zijn tegenwoordig heel veel varianten op sushi, maar heb je ook wel eens een heerlijke sushitaart gezien?! Het leuke aan dit recept: het is makkelijk, het smaakt heerlijk én het ziet er geweldig uit! Verras je gasten met dit prachtige sushi taartje!  

 

1. Kook de sushirijst volgens verpakking, strooi dan de sushiazijn over de rijst heen. Meng deze goed en laat dan afkoelen.

2. Snijd de zalm in blokjes, de komkommer en avocado in dunne plakjes.

3. Meng dan de mayonaise met de wasabi.

4. Knip of snijd de norivellen op maat ter grootte van je taartvorm.

5. Leg één norivel in de taartvorm. Verdeel de helft van de sushirijst erover en druk deze een beetje aan. Maak je handen of lepel nat, dan blijft de sushi rijst minder plakken.

6. Smeer dan de helft van de mayonaise over de rijst heen. Leg vervolgens een laagje komkommer en avocado op de rijst.

7. Herhaal stap 5 & 6.

8. Als laatste beleg je de sushitaart met de zalm. Garneer de zalm met de sesamzaadjes.


Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Serveertip: Voeg naar smaak sojasaus toe.

Print dit recept
Menu