• Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 45 Minuten
  • Mild

Tempura

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 80 ml Bruisend water / Kraanwater
  • Groente & Vis naar keuze
  • Olie, om te frituren
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Japan
    • Gang: Bijgerecht
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0
    Schrijf als eerste een review
    Schrijf een review

    Hoe waardeert u dit product? *

    1 Ster
    2 Sterren
    3 Sterren
    4 Sterren
    5 Sterren

    Bereidingswijze Tempura

     

    Tempura is een Japans gerecht dat meestal bestaat uit zeevruchten of groenten die zijn paneerd en gefrituurd. De meest bekende is de Shrimp Tempura en het is een heel simpel concept. Je kunt in principe van alle groente of vis etc. tempura maken.

    1. 
    Meng de tempurameel met het bruisend water of gewone kraanwater. Je kunt wat meer meel of water toevoegen als het mengsel te dun of te dik is.
    2. Snijd de groente en/of vis naar keuze in stukken. Bestrooi dit met maïszetmeel.
    3. Paneer de groente en/of vis in de tempurameel en frituur dit vervolgens totdat het gaar is.
    4. Serveer met de tempura saus.


    Print dit recept
    Menu