• Thaise Kokos Pompoensoep

Thaise Kokos Pompoensoep Overheerlijke Pompoensoep!

Deze pompoensoep is een pittige Thaise variant de gewone pompoensoep en je kunt hem naar smaak aanpassen op verschillende manieren. Liever iets pittiger? Dan kiest u voor een hete peper. Nog romiger? Doe er wat meer kokosmelk bij! Het recept is zeer makkelijk te maken, maar smaakt verrukkelijk!

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 15 gr boter
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 4 sjalotten, gehakt
  • 2 kleine verse rode spaanse pepers, in stukjes
  • 1 eetlepel fijngehakt citroengras
  • 500ml kippenbouillon
  • 475g geschilde en in blokjes gesneden pompoen
  • 1 bosje verse basilicum blaadjes
  • Voor 13.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.4
Specificaties
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review

Bereidingswijze Thaise Kokos Pompoensoep

  • 1. Verhit de olie en boter in een middelgrote sauspan op laag vuur. Fruit de knoflook, sjalotjes, pepers en citroengras tot het begint te geuren (let op dat de knoflook niet verbrandt). Roer de kippenbouillon, Chaokoh kokosmelk en pompoen erdoor; breng aan de kook. Doorkoken tot de pompoen zacht wordt.
  • 2. Mix de soep in een blender tot een glad of iets grovere substantie, net wat je wilt. Serveer gegarneerd met basilicum blaadjes.

Maak zeker ook eens één van onze andere heerlijke recepten!


Print dit recept
Menu