Kook je wel eens met Udon Noedels? Ze zien er op het eerste oog wat raar en dikkig uit, maar deze tarwenoedel wint de laatste jaren enorm aan populariteit. En terecht! In dit heerlijke en eenvoudige wokgerecht combineren we de Udon noodles met verse broccoli, malse kippendijfilets en knapperige cashewnoten. Een combinatie om van te smullen! Het is razendsnel klaar en daarnaast ook nog eens een enorm gezonde maaltijd. Perfect voor een druk leven
- 1.Verhit een scheut rijstolie in de wok en bak hierin de stukjes kippendij 7 minuten. Voeg nu het teentje knoflook en de shii-take toe en bak 2 minuten mee.
- 2.Zet twee pannen met water op. Als het water kookt, kook je de udon noodles gaar zoals op de verpakking staat. Kook de broccoli in 5 minuten gaar zodat de beet er nog in zit.
- 3.Breng de kip op smaak met oestersaus en vissaus en bak nog 5 tot 10 minuten.
- 4.Voeg de broccoli toe en meng goed.
- 5.Schep nu de udon noodles erbij en meng dit ook goed door elkaar.
- 6.Maak af met de cashewnoten en geniet ervan!