• Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 25 Minuten
  • Medium

Vegetarische Jalfrezi Curry met zoete babymaïs, tomaat en paprika

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 Groene paprika, in reepjes gesneden
  • 1 Rode paprika, in reepjes gesneden
  • 2 Tomaten, in partjes gesneden (4-delen)
  • 100 g, Doperwten (diepvries)
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: India
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Medium
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Vegetarische Jalfrezi Curry

Jalfrezi Curry is een Indiase specialiteit waarbij groenten in combinatie met de kruidige currypasta gewokt worden. Jalfrezi Curry is gemakkelijk te bereiden en ideaal wanneer u nog restjes groenten over heeft!


  • 1. Maak alle groenten schoen en snijdt deze in reepjes of blokjes.
  • 2. Verhit de olie in een wok en roerbak de maïs, paprika, tomaten en doperwtjes in circa 2 minuten.
  • 3. Voeg de Jalfrezi Curry woksaus toe en roerbak het geheel op laag vuur gaar in circa 5 minuten.
  • 4. Je Jalfrezi Curry is klaar. Serveer dit gerecht eventueel met basmati rijst.

Serveertip: De Jalfrezi Curry kunt u prima aanvullen met tofu of kipblokjes.

Print dit recept
Menu