Witte Miso pasta
Hikari Witte Miso Pasta - 400 g
Hikari Witte Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Miso vindt zijn oorsprong in Japan. Miso representeert de 5e smaak 'Umami' wat in de Westerse wereld het beste als hartig omschreven kan worden. Met deze witte miso van het merk Hikari kun je diverse gerechten maken zoals een heerlijke miso soep met zeewier en tofu, diverse stoofgerechten of je kunt het verwerken in dressings of sauzen.

Witte miso is in vergelijking met de rode miso pasta een stuk milder. Om de miso pasta te gebruiken kun je deze het beste eerst een beetje verdunnen met water en dan naar smaak toevoegen aan je gerecht, saus of dressing. Blijf wel altijd even proeven, aangezien de smaak al snel kan overheersen.

Na het openen kun je de pasta in een afgesloten potje in de koelkast nog maanden bewaren.

  • Land
    Japan


  • Inhoud
    400 g

€ 2,49
  • Koop 20 voor € 2,37 per stuk. en bespaar 5%
OF

Productinformatie

Productomschrijving

Milde gefermenteerde sojapasta / Japanse Miso / Witte Miso



Ingrediënten: water, 30% SOJAbonen, rijst, zout, alcohol.


Gewicht

0,41 kg


Voedingswaarden

  Per 100 g
Energie836 kJ
Energie199 kcal
Vet 6,2 g
Waarvan verzadigd 1 g
Koolhydraten 22 g
Suiker10 g
Voedingsvezels4,9 g
Eiwitten11 g
Zout11,6 g

Overige Informatie

  • Wettelijke benaming:  gefermenteerde sojapasta
  • Allergenen:  Soja.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten