Japans

Hikari Witte Miso Pasta 400 g

Hikari

€2 75Per stuk
Hikari Witte Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Miso vindt zijn oorsprong in Japan. Miso representeert de 5e smaak 'Umami' wat in de Westerse wereld het beste als hartig omschreven kan worden. Met deze witte miso van het merk Hikari kun je diverse gerechten maken zoals een heerlijke miso soep met zeewier en tofu, diverse stoofgerechten of je kunt het verwerken in dressings of sauzen. Witte miso is in vergelijking met de rode miso pasta een stuk milder. Om de miso pasta te gebruiken kun je deze het beste eerst een beetje verdunnen met water en dan naar smaak toevoegen aan je gerecht, saus of dressing. Blijf wel altijd even proeven, aangezien de smaak al snel kan overheersen.
  • Soja
  • 1 Peper - Mild

104 stuks  Voorraad (in stuks)

Wil je meer bestellen dan beschikbaar? Stuur ons een bericht. E-mail

vanaf 20 stuks , € 2,61/stuk
  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Witte Miso Pasta 400 g

Milde gefermenteerde smaakverfijner (pasta) van sojabonen
Ingrediënten
water, sojabonen, alcohol, gist, rijst, zout, koji (aspergillus oryzae)
  • Artikelnummer50138
  • Land van herkomstJapan
  • MerkHikari
  • Type keukenJapans
Voedingswaarden per 100 gram / ml
  • Energie Kj 832 kj
  • Energie Kcal 199 kcal
  • Vetten 6.2 g
  • Verzadigd vet 1 g
  • Koolhydraten 22.4 g
  • Suikers 11.1 g
  • Vezels 4.9 g
  • Eiwitten 11 g
  • Zout 11.6 g
Allergenen
  • Soja

Recepten met Witte Miso Soeppasta

Krijg inspiratie

met deze heerlijke recepten

Alle recepten
  • Hoofdgerecht
  • 45

Japan

Ramen Miso

Japanse noodle soep met smaakvolle miso

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 60

Aziatische mix

Aziaitische vis tartaar

Zeebaars | Miso | Bokchoy | Citrus

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 20

Aziatische mix

gepocheerde miso zalm

Zalm in een miso bouillon met Somen noedels

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 30

Japan

Miso soep

Snel en makkelijk

Bekijk recept
  • Hoofdgerecht
  • 30

Aziatische mix

Aziatische pangafilet met ube-puree en bimi

Een maaltijd die je al kent, maar nét wat anders.

Bekijk recept