LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Hoofd
    gerecht
  • 3-4 Personen
  • 15 Minuten
  • Mild

Zaru Soba Japanse koude noedels

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 2 Lente-ui, gehakt
    • Op werkdagen vóór 13.00 besteld, morgen in huis
    • Vanwege COVID19 hebben wij een langere levertijd
    • Gratis bezorging vanaf €35,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: Japan
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0
    Schrijf als eerste een review
    Schrijf een review

    Hoe waardeert u dit product? *

    1 Ster
    2 Sterren
    3 Sterren
    4 Sterren
    5 Sterren

    Bereidingswijze Zaru Soba


    In Japan eten ze dit gerecht in de zomer als het heel erg warm is. Gezien de zomers in Nederland, die steeds warmer worden kunnen we steeds meer verkoelende en snel te bereiden gerechtjes gebruiken! Deze Zaru Soba is daar perfect voor.

      
    1. Kook de noedels volgens de aanwijzig op de verpakking. Roer af en toe zodat de noedels niet aan elkaar vast plakken. Spoel de noedels goed af als ze klaar zijn met koud water. Laat de noedels goed uitlekker.

    2. Verdun de bouillon(ongeveer 250 ml) met water en ze deze klaar in 4 aparte kommetjes. Proef de dipsaus, als je de saus te sterk vindt kun je water toevoegen of nog wat meer bouillon toevoegen als deze te flauw is.

    3. Hak de lente-ui en zet ook deze klaar in een apart kommetje.

    4. Leg dan de noedels klaar op een bamboematje (zodat er nog water kan worden opgevangen) en strooi de zeewiersnippers over de noedels heen.

    5. Serveer de dipsaus en lente-ui erbij.

    Print dit recept
    Menu