Terug naar blog

Giftguide voor Hotpot Lovers

maandag 13 december 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Hotpotten is Hot & Happening. Steeds meer mensen worden fan van deze Aziatische vorm van fondue. Hotpotten kan in ene hotpot met meerdere compartments en zelfs met een grill bovenop. In verschillende soepen worden de ingrediënten gegaard. Het is overigens altijd fijn om een hotpot lover in jouw “kringen” te hebben, want hotpotten doe je het liefst met een leuk gezelschap!;-)

Hotpot

Een mooie hotpot is natuurlijk een ultiem cadeau. Asian Food Lovers heeft zowel authentieke hotpots alsook elektische hotpots én met en zonder grill. Voor iedere hotpot lover wat wils.

Hotpot soep

Bij hotpot draait het natuurlijk om de soep en een echte hotpot lover heeft altijd een voorraadje soepen in huis. Deze soep is vooral ook leuk om te geven in een pakket met meerdere andere items of leuk als bedachtzaam kleinigheidje.

Visballetjes, Vleesballetjes, gesneden rundvlees

Stel je zelf een hotpot pakket samen als geschenk. Vergeet dan zeker ook niet wat ingrediënten mee te bestellen. Vleesballeltjes, visballetjes en gesneden rundvlees zijn heerlijk in de hotpot en bij Asian Food Lovers te bestellen. Let er wel op dat dit diepvriesproducten zijn en deze daar dus ook tot vlak voor het geven bewaard dienen te worden.

Dumplings

Hetzelfde geldt voor dumplings. Heerlijk in de Hotpot, maar ook wederom een geschenk dat uit de diepvries komt. Een heel groot voordeel is dat niemand, maar dan ook niemand op cadeautjesjacht gaat in jouw vriezer. (Onthoudt dit ook voor andere cadeaus).

HotPot Kookboek

Met Hotpotten kun je eindeloos variëren, maar soms weet zelfs de meest fervente hotpotter even niet meer welke combinaties lekker zijn. Daarom is het leuk om een Hotpot Kookboek cadeau te doen. Zo ontdekt jouw Hotpot Lover ook nieuwe variaties!

Reageer over: Giftguide voor Hotpot Lovers

Menu