Giftguide voor hotpot lovers

Hotpotten is Hot & Happening. Steeds meer mensen worden fan van deze Aziatische vorm van fondue. Hotpotten kan in ene hotpot met meerdere compartments en zelfs met een grill bovenop. In verschillende soepen worden de ingrediënten gegaard. Het is overigens altijd fijn om een hotpot lover in jouw “kringen” te hebben, want hotpotten doe je het liefst met een leuk gezelschap!;-)
 

Hotpot

Een mooie hotpot is natuurlijk een ultiem cadeau. Asian Food Lovers heeft zowel authentieke hotpots alsook elektische hotpots én met en zonder grill. Voor iedere hotpot lover wat wils. Om je vlees, groentes of noodles op een nette manier in je hotpot te dippen zijn ook de fondue netjes heel handig. 
 

Hotpot soep

Bij hotpot draait het natuurlijk om de soep en een echte hotpot lover heeft altijd een voorraadje soepen in huis. Deze soep is vooral ook leuk om te geven in een pakket met meerdere andere items of leuk als bedachtzaam kleinigheidje.

HotPot Kookboek

Met Hotpotten kun je eindeloos variëren, maar soms weet zelfs de meest fervente hotpotter even niet meer welke combinaties lekker zijn. Daarom is het leuk om een Hotpot Kookboek cadeau te doen. Zo ontdekt jouw Hotpot Lover ook nieuwe variaties!
 

Hotpot servies

Kijk, bij hotpot eet je natuurlijk allemaal uit dezelfde pan, maar soms is het gewoon makkelijker om ook een eigen bord of kom te hebben, om je eten even te laten rusten of te dippen. Dan is het leuk om voor iedereen ook matchend servies te hebben. Daarnaast kunnen deze kommen ook voor veel meer diners en borrels worden ingezet. Leuk! 
 

Sauzen en dips

Een hotpot avond is niet compleet zonder heerlijke dips en sauzen. Ga voor een lichte sojasaus, of bijvoorbeeld een smaakvolle crispy chili oil