Vragen over verzending & bezorging

 • Wat is de bezorgtijd van mijn bestelling?

  Bestel je op een werkdag vóór 13 uur? Dan verzenden we je bestelling bijna altijd dezelfde dag nog en krijg je deze de volgende dag geleverd. Dit is zo voor de bezorglanden Nederland, België en Duitsland. Wil je je pakket in een ander EU land laten bezorgen, hoe er dan rekening mee dat het pakket dan natuurlijk wat langer onderweg is.
 • Naar welke landen bezorgen jullie?

  Wij bezorgen onze producten in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden.

  Let op: Diepvries producten leveren wij alleen in Nederland, België & Duitsland.

 • Wat zijn de bezorgkosten?

  Voor Nederland, België en Duitsland is het zo dat je €5,95 betaald tot aan een orderwaarde van €50,00. Komt je bestelling boven de €50,00 dan is de verzending gratis! Voor Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken en Frankrijk zijn de verzendkosten €12,95. Voor levering naar alle andere bezorglanden in de EU zijn de kosten €19,95 of €29,95.
 • Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

  Onze bezorgpartner voor Nederland en België is PostNL. Voor Duitsland gebruiken wij DHL Duitsland. Deze bezorgpartners zorgen in 99% van de gevallen dat je pakketje netjes en op tijd geleverd wordt.
 • Hoe bezorgen jullie diepvriesproducten?

  Wij verpakken de diepvriesproducten in een stevige diepvrieszak met daarbij schijven droogijs die ervoor zorgen dat je bestelling minimaal 36 uur bevroren blijft. Het wordt vervolgens gewoon samen bezorgt met de andere producten. Voor deze speciale diepvriesverpakking betaal je per order een toeslag van €5,95.
Contact.png

Nog niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op! Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Contact