Giftguide voor spicy food lovers

Aziatische producten zijn bij uitstek leuke cadeau’s voor spicy food lovers. Wij hebben speciaal voor deze “lovers” de heetste giftguide samengesteld. Spicy food challenges zijn niet meer weg te denken uit onze social media feeds en maakt dit soort producten het ultieme cadeau voor de liefhebber. Helemaal on-trend! 
 

Hot sauces

Carolina Reaper is een van de heetste pepers op de schaal van Scoville. Je kunt je dus wel voorstellen hoe heet deze hot sauce is. Naast dat het een leuk item is om cadeau te geven, is ook de verpakking al een feestje om naar te kijken. Niet alleen de Carolina Reaper doet het goed, ook de scorpio Tabasco is een mooie aanvulling op je hot sauces. 
 

Carolina Reaper Chips

Have chips, but make it spicy. Deze Carolina Reaper chips is dé chips voor spicy food lovers. De “traditionele” kaasflips hebben een coating van Carolina Reaper chilipoeder en zijn geschikt voor de echte diehards.

Sriracha Black Out

Een saus die niet mag ontbreken in het keukenkastje van de spicy food lover. Sriracha is natuurlijk al een pittige chilisaus, maar deze Black Out variant doet daar nog een schepje bovenop. Lekker door je noodles, bij je eitje of een tosti, maar natuurlijk zijn de combinaties met deze saus eindeloos.
 

Sriracha Chili-mayo extra pittig

Nóg zo’n staple-piece dat niet mag ontbreken in de voorraadkast van een foodie. Deze spicy mayo smaakt lekker bij werkelijk zóveel!
 

Samyang spicy noodles en tteokbokki

Als er één merk is dat de afgelopen tijd zijn intrede heeft gemaakt dan is het wel Samyang en dan met name hun spicy noodles en tteobbokki. Menig tiktokker heeft er wel een challenge meegedaan om te zien wie de heat kan handlen. Tteokbokki wordt met de noodles gemixt en vooral kaas en kewpie, lente ui en ei zijn populaire toppings voor deze noodles. Het perfecte geschenk voor de trendy spicy food lver