Terug naar blog

Giftguide voor spicy food lovers

maandag 13 december 2021 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Aziatische producten zijn bij uitstek leuke cadeau’s voor spicy food lovers. Wij hebben speciaal voor deze “lovers” de heetste giftguide samengesteld.

Carolina Reaper hot sauce

Carolina Reaper is een van de heetste pepers op de schaal van Scoville. Je kunt je dus wel voorstellen hoe heet deze hot sauce is. Naast dat het een leuk item is om cadeau te geven, is ook de verpakking al een feestje om naar te kijken.

Carolina Reaper Chips

Have chips, but make it spicy. Deze Carolina Reaper chips is dé chips voor spicy food lovers. De “traditionele” kaasflips hebben een coating van Carolina Reaper chilipoeder en zijn geschikt voor de echte diehards.

Hot & Spicy Noodle Box

Al onze spicy noodles, verpakt in één pakket. In deze box vindt je 7 verschillende spicy noodles en van elke variant zijn er vier verplakt. Dat is dus 28 keer genieten van pittige noodles! Perfect voor de pittige eter!

Sriracha Black Out

Een saus die niet mag ontbreken in het keukenkastje van de spicy food lover. Sriracha is natuurlijk al een pittige chilisaus, maar deze Black Out variant doet daar nog een schepje bovenop. Lekker door je noodles, bij je eitje of een tosti, maar natuurlijk zijn de combinaties met deze saus eindeloos.

Sriracha Chili-mayo extra pittig

Nóg zo’n staple-piece dat niet mag ontbreken in de voorraadkast van een foodie. Deze spicy mayo smaakt lekker bij werkelijk zóveel!

Sambal Cumbal

Spicy food lovers zullen dol zijn op sambal én zeker deze Sambal Cumbal die gemaakt wordt met de bekende bovenstaande Carolina Reaper Peper. Op onze site krijgt deze Sambal de hoogste “peper” ranking, maar zelfs voor deze sambal waren er niet genoeg pepertjes in de ranking meter!

Boncabe chilipoeder

Sambal in poedervorm wordt vaak als nóg heter ervaren. Dus heeft jouw spicy food lover alle sambals al verslonden en is hij of zij toe aan iets nieuws? Dan is een BonCabe chilipoeder een megaleuk cadeau. Dit pittige poeder “spiced up” elk gerecht – letterlijk! Ook lekker om bijvoorbeeld kaasjes in te dippen of een pittige soep te maken. Use with care!

Reageer over: Giftguide voor spicy food lovers

Menu