Terug naar blog

Instant noodles - perfect als studentenmaal

donderdag 9 februari 2017 | Geschatte leestijd: 3 minuten

De instant noodles is nou echt een maaltijd waarvan we kunnen zeggen: dat is een échte studentenmaaltijd. Maar waarom is het nu zo geschikt voor de student? Wat is er zo lekker aan de instant noodles? Daarbij is het natuurlijk niet alleen geschikt voor de student, maar eigenlijk gewoon voor iedereen! Lees dit blogartikel snel verder en kom achter alle ins en outs van de instant noodles en waarom je het echt een keer moet proberen!

Instant noodles: een eenvoudige maar lekkere maaltijd

Dat de instant noodles een studentenmaal is, dat komt door de snelheid waarmee het bereid kan worden, maar ook door de prijs. Studenten hebben vaak geen zin om veel uit de kast te trekken om een uitgebreide maaltijd op tafel te zetten en daarbij hebben ze vaak geen budget daarvoor. Noodles zijn goedkoop, zijn eenvoudig te kopen in de supermarkt om de hoek of zelfs online(!), daarbij kun je ze in 3 minuten op tafel zetten. Perfect dus als je tussen het leren van je tentames door snel een hapje moet eten, of als je geen inspiratie meer hebt wat je nu vanavond weer eens moet gaan eten. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor de studenten onder ons, iedereen kan profiteren van het gemak en dit low-budgetfood!

Waarom eigenlijk iedereen instant noodles lekker vindt!

Ook de moeilijke eters onder ons zullen instant noodles lekker vinden. Dat komt, omdat je zelf de smaak kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Kip noedels
  • Garnalen noedels
  • Groenten noedels
  • Kerrie noedels
  • Wasabi noedels
  • Groene curry noedels
  • Rundvlees noedels

En zo kunnen wij eindeloos doorgaan met de smaken die verkrijgbaar zijn als het gaat om instant noedels. Voor iedereen zit er vast en zeker een smaakje tussen die hij of zij lekker vindt! Maar wij geven als tip aan de echte noedelliefhebbers: probeer ze allemaal eens!

De beste noodles in town: Yum Yum

Ben je nog niet zo bekend met de instant noodles? Dan geven wij je graag wegwijs in welke noodles je nu eigenlijk moet kiezen. Als je in de supermarkt komt of online noodles gaat bestellen, liggen de rekken vol en is er zoveel keuze dat je niet meer weet welke je nu eigenlijk het beste kunt kiezen. Wij geven dan de tip om voor de Yum Yum noodles te kiezen. Yum Yum is een algemeen bekend merk en biedt de lekkerste noodles. Naast Yum Yum zijn natuurlijk nog veel meer merken die ook lekkere instant noodles bieden. Uitgekeken op de Yum Yum noodles, probeer dan eens van een ander merk!

Feitjes en weetjes over de instant noodles

Dat de instant noodles uit Azië komen was waarschijnlijk al bekend. Maar wordt het er daar ook nog vaak gegeten, of zijn de instant noodles verwesterd? Ja, in Azië worden ook nog steeds instant noodles gegeten. Vooral in China, hier kunnen ze er niet genoeg van krijgen, terwijl instant noodles oorspronkelijk uit Japan komen. De Japanners beschouwen noodles als hun beste uitvinding ooit, wat wij wel begrijpen. Als je iedere dag voor elke maaltijd noodles eet ben je zo’n €110 per jaar kwijt! In Azië zijn ze zo dol op instant noodles dat er zelfs een museum opgericht is. Dit museum beweert dat er zo’n 5460 smaakcombinaties zijn. Vandaar dus dat eigenlijk iedereen instant noodles lust, dus jij ook!

Snel, goedkoop, maar toch een lekkere maaltijd op tafel zetten? Probeer dan de instant noodles en bestel deze voor het gemak online!

Reageer over: Instant noodles - perfect als studentenmaal

Menu