Vanwege enorme drukte bij de postbezorgers kan uw pakket momenteel langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Houd hier eventueel bij het bestellen rekening mee.

Van hoog naar laag sorteren
1 - 46 of 46
Van hoog naar laag sorteren
1 - 46 of 46

Glutenvrije Noedels & Instant noedels

De meeste noedels en Instant Noedels worden gemaakt met tarwe en zijn daardoor dus ongeschikt voor mensen met een glutenintolerantie. Maar niet getreurd, er zijn ook verschillende varianten gemaakt op basis van rijstmeel! Instant noedels met rijstnoedels dus. Ze zijn, net als hun tarwebroertjes, razendsnel klaar gemaakt en smaken net zo lekker (of misschien wel lekkerder!). Ook het bekendste instant noedel merk Yum Yum heeft nu aan aantal glutenvrije noodlesvarianten. Probeer ze zelf!

Waarom instant noedels?

Instant noedels zijn traditioneel vooral erg populair bij jongen mensen en studenten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. De noedels zijn razendsnel te bereiden, smaken vaak erg lekker en vullen goed. Daarnaast is een pakje noedels natuurlijk een goedkope maaltijd, wat vooral voor studenten interessant is. Maar maak je ook wel eens een hele maaltijd met je noedelsoep? Voeg er bijvoorbeeld kipreepjes en wat verse groenten aan toe en je hebt een prima wokgerechtje!

Bestellen bij Asian Food Lovers

Bij Asian Food Lovers kun je simpel vanuit je luie stoel boodschappen doen in de Aziatische supermarkt. Bestel je voor 13.00 uur op een werkdag, dan is in de meeste gevallen je bestellingen de eerstvolgende werkdag al in huis.

Menu