Ding Xi Lungkow Vermicelli (Seoen) 500 g

Longkou Vermicelli

€3 79Per stuk
Vermicelli is in Azië zeer geliefd vanwege zijn vele mogelijkheden. De fijne vermicelli van Ding Xi die gemaakt wordt van het zetmeel van de mungbonen, wordt tijdens het koken doorzichtig. Deze glasnoedels zijn zeer geschikt voor soepen, als loempiavulling, voor koude salades of om te frituren. Ideaal voor wok gerechten omdat DING Xi Vermicelli seoen (nestjes) zich makkelijk vermengen met de aroma's van andere ingrediënten.
  • 0 Pepers - Niet pittig

46 stuks  Voorraad (in stuks)

Wil je meer bestellen dan beschikbaar? Stuur ons een bericht. E-mail

  • Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis levering vanaf €50

Lungkow Vermicelli (Seoen) 500 g

Mungbonenvermicelli
Ingrediënten
erwten zetmeel, mungbonenzetmeel
  • Land van herkomst
  • MerkLongkou Vermicelli
Voedingswaarden per 100 gram / ml
  • Energie Kj 1462 kj
  • Energie Kcal 344 kcal
  • Koolhydraten 86 g
  • Zout 0.04 g