LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Over Asian Food Lovers | Asianfoodlovers.nl

Over Asian Food Lovers

Hét adres voor al uw Aziatische boodschappen

Asian Food Lovers is dé online toko met het grootste assortiment van authentieke Aziatische levensmiddelen (A-merken). De klant staat bij ons hoog in het vaandel. Dit realiseren wij door middel van het aanbieden van een ruim assortiment, het leveren van kwaliteitsproducten en het hanteren van een uitstekende klantenservice tegen een scherpe prijs.

Snelle levering

Asian Food Lovers verstuurt haar pakketten vliegensvlug via PostNL. Elke bestelling wordt na plaatsing zo spoedig mogelijk en met de grootste zorg klaargemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van beschermend en milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Zodra de bestelling is ontvangen kan alles bij het oud papier, lekker makkelijk, toch?

Scherpe verzendtarieven

Voor binnenlandse zendingen hanteren wij, in samenwerking met PostNL, verzendkosten van €4,95. Als beloning bij een bestelling boven €35,- rekenen wij geen verzendkosten, das lief! Klik hier voor meer informatie over verzendtarieven naar het buitenland. (www.asianfoodlovers.nl/klantenservice/verzending-en-bezorging)

Service

Nadat de bestelling zorgvuldig is ingepakt, worden de pakketten voorzien van een etiket en overhandigd aan PostNL. Het pakket kan daarna gevolgd worden via track & trace.

Vragen?

Regel het eenvoudig zelf via onze veelgestelde vragen (www.asianfoodlovers.nl/klantenservice/veelgestelde-vragen) of neem contact met ons op:

Bel naar 045 533 82 33 (lokaal tarief)
Start met chatten (rechtsonder)
info@asianfoodlovers.nl
Stel je vraag via Facebook

Klantenservice is op werkdagen beschikbaar van 09:00 t/m 17:00, E-mails worden binnen 48 uur beantwoord.

Menu