Over Asian Food Lovers

Welkom bij Asian Food Lovers, de online toko met het grootste assortiment van authentieke Aziatische A-merken levensmiddelen. Bij ons staan onze klanten centraal en dat zie je terug in onze missie en visie.

Missie

Bij Asian Food Lovers willen we de grootste online webshop op het gebied van Aziatische levenesmiddelen worden in Nederland, België en Duitsland. Dit willen we bereiken door onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit Aziatische A-merken en deze tegen een scherpe prijs aan te bieden. Door grootschalig in te kopen, kunnen we alles snel uit voorraad leveren, wat het bestelproces super gemakkelijk maakt voor onze klanten.

Visie

Bij Asian Food Lovers willen we de brug zijn tussen de Europese consument en de Aziatische keuken. Onze doelgroep informeren en inspireren over de exotische Oosterse producten en hen uitleggen hoe ze thuis hun eigen heerlijke Aziatische gerechten kunnen bereiden met producten van hoge kwaliteit. Hierbij streven we naar een hoge mate van service en gemak voor de consument. Wij willen dé online autoriteit worden op het gebied van Aziatisch eten.

Geschiedenis

Asian Food Lovers is in oktober 2014 opgericht en ging in april 2015 live. Het begon met slechts één order per week, maar door de groei eind 2015 naar 100 orders per week, was een verhuizing noodzakelijk. In 2016 verhuisden we naar ons eerste eigen pand. Hier hebben we doorgegroeid tot de online toko van vandaag, een begrip in de FMCG-branche en de grootste Aziatische online toko van de Benelux.

Onze roots liggen in een kleine, stoffige en donkere magazijnruimte achterin een Aziatische toko in Landgraaf, Limburg. Maar door hard werken, doorzettingsvermogen en onze passie voor Aziatisch eten, zijn we uitgegroeid tot de online toko van vandaag.

De geschiedenis van Asian Food Lovers is gevuld met veel meer bijzondere momenten. Zo waren wij in 2015 en 2016 aanwezig bij Pinkpop, het grootste festival van Nederland. Met onze foodtruck deelden wij de heerlijke authentieke gerechten uit de Aziatische keuken met festivalbezoekers en lieten hen kennismaken met de rijke smaken van Azië.

Serieus Request 2015 in Heerlen was een zeer bijzonder moment voor Asian Food Lovers. Het was de eerste keer dat Asian Food Lovers in de nationale spotlight stond. Wat begon als een grap, eindigde als een groot lichtfeest, waar duizenden mensen zwaaiden met echte Asian Food Lovers foamsticks. Het feest, de sfeer, onvergetelijk! 

De Asian Food Box

De Asian Food Lovers box is een uniek concept binnen onze webshop en is speciaal ontwikkeld om mensen kennis te laten maken met de authentieke en heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken. De box is zowel een perfect geschenk als een leuke verrassing voor jezelf. In de box vind je een selectie van onze beste en meest populaire producten, zodat je thuis gemakkelijk een heerlijk en authentiek Aziatisch gerecht op tafel kunt serveren.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor vrienden of familie of gewoon zin hebt in iets nieuws en lekkers, de Asian Food Lovers box is de perfecte oplossing. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten en de duidelijke uitleg die we bij de box meeleveren, ben je verzekerd van een authentieke en smaakvolle Aziatische ervaring.

Bij Asian Food Lovers vinden we het belangrijk om onze klanten te informeren en te inspireren over de Aziatische keuken. Door ons ruime assortiment van de beste kwaliteit Aziatische A-merken, onze hoge mate van service en gemak en onze expertise op het gebied van Aziatisch eten, helpen we onze klanten om hun eigen heerlijke Aziatische gerechten te bereiden. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar nog vele jaren van groei en succes in de toekomst.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en daarom werken wij nauw samen met de beste Aziatische leveranciers om ons assortiment constant te verbeteren en uit te breiden. Onze klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en wij streven ernaar om altijd de beste service en productkwaliteit te bieden.

Wij zijn begonnen als klein bedrijf in een kleine magazijnruimte achterin een Aziatische winkel, maar in de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot de grootste Aziatische online toko van de Benelux. Onze klanten groeien met ons mee en wij blijven ons inzetten om hen te voorzien van de beste producten en service.

Bij Asian Food Lovers zijn wij trots op onze geschiedenis en de weg die we hebben afgelegd om te groeien tot wat we vandaag de dag zijn. Wij geloven in onze missie en visie en blijven ons inzetten om de brug te zijn tussen de Europese consument en de Aziatische keuken.

Dus of je nu op zoek bent naar authentieke Aziatische producten voor thuis, of op zoek bent naar inspiratie voor nieuwe gerechten, bij Asian Food Lovers ben je aan het juiste adres. Wij hopen je snel te verwelkomen als klant en deel te mogen uitmaken van je culinaire ontdekkingsreis in de wereld van de Aziatische keuken.