Indiaans/Pakistaans/Sri Lankaan
Swad Papadums Jeera komijn 10 x 200 g
SWAD
Aantal: | Prijs per | Prijs per |
---|---|---|
1 | ||
3 | ||
5 |
- Best Before29/04/2026
Op voorraad
Pappadums worden gemaakt van urdmeel (een bepaald type boon) en worden meestal als bijgerecht geserveerd bij Indiase gerechten. Dit platte knapperige brood is lekker bij Chutney's of bij curry gerechten. Deze variant heeft een toevoeging van komijn (jeera) waardoor het een kruidige smaak krijgt. De bereiding van deze Pappadums doe je in de magentron. Na ongeveer 30 seconden zijn ze klaar!
1 Peper - Mild
- Snelle levering - binnen 1-2 werkdagen
- Gratis levering vanaf €50
Swad Papadums Jeera komijn 10 x 200 g
Papadums “Jeera” met komijn (dunne Indiase deegbereiding van linzenmeel)
Ingrediënten
uradebloem, water, zout, komijn, maïsolie, asafoetida
- Artikelnummer17221
- Land van herkomstIndia
- MerkSWAD
- Type keukenIndiaans/Pakistaans/Sri Lankaan
Voedingswaarden per 100 gram / ml
- Energie Kj 1252 kj
- Energie Kcal 299 kcal
- Vetten 0.8 g
- Verzadigd vet 0.3 g
- Koolhydraten 51.1 g
- Vezels 5.1 g
- Eiwitten 19.4 g
- Zout 6.2 g
Gerelateerde producten

Recepten met Jeera Komijn Pappadums
Krijg inspiratie
met deze heerlijke recepten