Thai Dancer Rode Bonen 400 GR
Waardeer (0)
Rode Bonen, ook bekend als adzukibonen, zijn peulvruchten en familie van de mungbonen. De eiwitrijke bonen worden in de Chinese, Japanse en Thaise keuken vooral gebruikt voor de bereiding van rode bonenpasta (oftewel “anko“ in het Japans). Dit is een geliefd bijgerecht voor desserts. Gebruik Golden Chef Rode Bonen voor shiruko (een gerecht van bonen en mochi, vergelijkbaar met soep), yokau (dessert in de vorm van rechthoekige blokken), baozi (Chinese bapao) en dango (zoete deegballetjes).

  • Land
    Thailand


  • Inhoud
    400 GR

€ 2,29
OF

Productinformatie

Productomschrijving

Rode bonen



Ingrediënten: rode bonen


Gewicht

0,4 kilo


Voedingswaarden

 Per 100 gr
Energie1242 Kj
Energie295 Kcal
Vet1,4 Gr
Koolhydraten37 Gr
Voedingsvezels23,4 Gr
Eiwitten22 Gr

Overige Informatie

  • Wettelijke benaming: Rode bonen