Giftguide voor Ramenlovers

Ramen is een van de meest populaire noodle gerechten van het moment. Natuurlijk kun je Ramen eenvoudig bestellen bij je favoriete restaurant. Maar het is nog leuker om het zelf te thuis te maken. Voor de echte Ramenlovers hebben we leuke items in onze shop om je Ramengame naar een hoger plan te trekken! Super leuk om te geven, super leuk om te krijgen.

Ramen lepel

Weg met het Europese bestek wanneer je Ramen eet. Een Ramen lepel eet zoveel lekkerder en hoe leuk ziet het uit op een gedekte tafel voor je Ramen diner. 

Shirodashi Gold

De perfecte Ramen begint natuurlijk met de perfecte basis. Shirodashi is een kant-en-klare Ramen bouillon. Met deze fles maak je in totaal 18 – 22 liter bouillon, dus dat zijn heel wat heerlijke Ramen varianten. Je mengt een deel van deze Dashi namelijk met een aantal delen water voor de perfecte bouillon. Zo heeft de Ramenlover altijd een perfecte ramen bouillon in huis voor zijn of haar Ramen cravings.

Ramen kommenset

Ramen eten uit een echte Ramen kom maakt het plaatje natuurlijk compleet. Asian Food Lovers heeft een aantal varianten in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een set op jouw eettafel of bij jouw stijl past. De sets komen met een ramen  lepel en eetstokjes. Lijkt ons het perfecte geschenk!

Katsubushi Bonito Flakes

Bonito flakes vormen een basis voor de bouillon voor Ramen. Het zijn vlokken van gedroogde en gefermenteerde gestreepte tonijn. Ze maken de bouillon krachtig, maar geven ook andere warme gerechten een magische touch, omdat de warmte van het gerecht ervoor zorgt dat de vlokken iets waaien. Een echte showstopper!

Ramen kookboek

Een beginnende Ramenlover heeft waarschijnlijk zijn favoriete gerechten, maar die kunnen worden uitgebreid met dit Ramen kookboek. Daarnaast biedt dit kookboek ook heerlijke gerechten die geserveerd kunnen worden bij Ramen. LEUK!

Ramen noodles

Je kunt nooit genoeg Ramen noodles op voorraad hebben en daarom is dit ook een leuk geschenk om te geven. We zouden aanraden om Ramen noodles wel in een soort pakket te geven, want dat maakt het natuurlijk veel leuker. Maar de echte Ramenlover kan dit zeker waarderen.

Ramen geschenkbox

Geen idee waar je moet beginnen voor een geschenk voor je Ramenlover? Het Ramenpakket van Asian Food Lovers is jouw redder in nood. Dit pakket bevat alle items die je nodig hebt voor de basis van heerlijke Ramen, met zelfs een mooie eetset. SCORE!