Giftguide voor Ramenlovers

Ramen is een van de meest populaire noodle gerechten van het moment. Natuurlijk kun je Ramen eenvoudig bestellen bij je favoriete restaurant. Maar het is nog leuker om het zelf te thuis te maken. Voor de echte Ramenlovers hebben we leuke items in onze shop om je Ramengame naar een hoger plan te trekken! Super leuk om te geven, super leuk om te krijgen.
 

Ramen lepel

Weg met het Europese bestek wanneer je Ramen eet. Een Ramen lepel eet zoveel lekkerder en hoe leuk ziet het uit op een gedekte tafel voor je Ramen diner. 
 

Shirodashi Gold

De perfecte Ramen begint natuurlijk met de perfecte basis. Shirodashi is een kant-en-klare Ramen bouillon. Met deze fles maak je in totaal 18 – 22 liter bouillon, dus dat zijn heel wat heerlijke Ramen varianten. Je mengt een deel van deze Dashi namelijk met een aantal delen water voor de perfecte bouillon. Zo heeft de Ramenlover altijd een perfecte ramen bouillon in huis voor zijn of haar Ramen cravings.
 

Ramen kommenset

Ramen eten uit een echte Ramen kom maakt het plaatje natuurlijk compleet. Asian Food Lovers heeft een aantal varianten in verschillende kleuren, waardoor er altijd wel een set op jouw eettafel of bij jouw stijl past. De sets komen met een ramen  lepel en eetstokjes. Lijkt ons het perfecte geschenk!