Tijdens de Tweede Wereldoorlog, in 1943 om precies te zijn, besloot de ondernemer Lim Tai Tin in een bezet land er het beste van te maken en hij begon een olieonderneming. Hij was de eerste die machinaal sesamolie produceerde en hij heeft persoonlijk met veel moeite alle productiefasen ontwikkeld en geleid, waarbij het aroma en de puurheid van het product prioriteit kregen. Hij noemde het sesamoliemerk ‘Double Pagoda’, vernoemd naar een bezienswaardigheid in zijn woonplaats in China.Het harde werken van meneer Lim werd beloond, want vandaag de dag gaat het nog steeds goed met het bedrijf. Onder de derde generatie Lim-ondernemers heeft Double Pagoda vijf jaar achtereen de gouden medaille van de International Monde Selection gewonnen. De hoogwaardige, koudgeperste, ongezuiverde sesamolie van Double Pagoda is uitermate geschikt voor sausjes en dressings. De natuurlijke, volle smaak van sesam blijft behouden; bovendien is de olie een bron van antioxidanten, rijk aan calcium, vitamines, ijzer en vezels en bloeddrukverlagend. Sesamolie is dus niet alleen erg smaakvol, maar houdt je ook nog eens jong!

Van hoog naar laag sorteren
1 - 3 of 3
Van hoog naar laag sorteren
1 - 3 of 3
Menu