Alle Hanami

5 producten gevonden in Hanami

Hanami

Hanami staat bekend om haar verschillende varianten kroepoek. Kroepoek is een heerlijk bijgerecht bij bijvoorbeeld nasi. Kroepoek van Hanami is een heerlijke knabbel uit Thailand. De kroepoek chips zijn gemaakt van tarwemeel en met fijngemalen kruiden verfijnd. Kroepoek, beschikt over een krokante bite en een delicate kruidige smaak. Hanami kroepoek is een lekker tussendoortje en een heerlijk bijgerecht dat zeer geschikt is om bij rijsttafels te serveren.

Hoe wordt Hanami kroepoek gemaakt?

Voor Hanami kroepoek is vaak vis nodig. Meestal worden garnalen gebruikt als basis ingrediënt voor kroepoek. De eerste fase is het drogen van vis. De vis wordt gedroogd en fijngemalen totdat er vismeel ontstaat. Vervolgens wordt er van dat vismeel in combinatie met tapiocameel een deeg gemaakt. Tapiocameel is een bindmiddel zodat het deeg niet uit elkaar valt. Van het deeg wordt vervolgens een brood gemaakt dat in hele dunne stukjes wordt gesneden. Deze dunne stukjes worden vervolgens weer gedroogd en gefrituurd. Zo ontstaat Hanami kroepoek.

Assortiment Hanami kroepoek

Bij dé toko van het wereldwijde web, Asianfoodlovers.nl vindt u verschillende varianten van de Hanami kroepoek. Zo vindt u onder andere varianten als:

  • Mexicaanse Chili
  • Garnalen
  • Knoflook en peper
  • En meer!

Voor het volledige assortiment Hanami kroepoek, kunt u een kijkje nemen op onze webshop!

Hanami kroepoek online bestellen

Bent u ook zo’n fan van kroepoek, maar heeft u onze Hanami kroepoek nog nooit geprobeerd? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog onze Hanami kroepoek online op onze webshop. Wij bieden u veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering en flexibele aflevermomenten. Wij zien uw Hanami bestelling graag tegemoet! Bekijk ook eens het volledige overzicht van al onze merken.

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.