Alle Hikari

8 producten gevonden in Hikari
€5 39
€5 15
€2 75
€5 15
€2 75
€4 79

Hikari Miso

Hikari staat bekend om haar verschillende varianten miso. Miso is een dikke zoutige massa dat het karakter van de Japanse keuken benadrukt. De japanners beginnen hun dag standaard met een heerlijke kom misosoep en gebruiken miso tevens voor het op smaak brengen van verschillende gerechten. miso is een gezond ingrediënt en razendsnel te bereiden. Bij dé Europese toko van het wereldwijde web, Asianfoodlovers.nl vindt u verschillende varianten van de Hikari miso.

Hikari Witte Miso

Witte Miso Soeppasta wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Met behulp van Hikari Witte Misopasta bereidt u een heerlijke misosoep die aangevuld kan worden met dashi (Japanse vis), verse tofu en zeewier. Hikari Witte Miso is mild van smaak en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. De witte miso van Hikari beschikt over een authentieke smaak en geniet van dit heerlijke gerecht uit Japan!

Hikari Rode Miso

Rode Miso soeppasta wordt net als de Witte Miso soeppasta gemaakt van sojabonen. De Rode Miso kunt u net als de Witte miso heerlijk gebruiken in combinatie met vis, verse tofu en zeewier. Het verschil zit hem in de smaak. De rode miso is krachtiger en kruidiger van smaak dan de witte miso en bevat net al de witte miso 100% natuurlijke ingrediënten. 

Hikari miso online bestellen

Heeft u interesse in Hikari miso? Dan bent u bij Asianfoodlovers.nl aan het juiste adres! Bij ons vindt u niet alleen een ruim assortiment van verschillende soorten Miso, maar kunt u ook terecht voor verschillende producten uit de Aziatische keuken. Voor een volledig overzicht kunt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment Aziatische producten. U bestelt zeer gemakkelijk de Hikari Miso op onze webshop, wij bieden u een veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering en flexibele aflevermomenten. Heeft u vragen over een van onze producten? Stel uw vraag dan via onze chat, die u op onze webshop kunt vinden. Wij streven ernaar om uw vraag vrijwel direct te beantwoorden. Wij zien uw Hikari bestelling graag tegemoet! Bekijk ook eens ons overzicht van de meest heerlijke recepten

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.