Merk : Kikkoman

Bekijk alle producten

Alle Kikkoman

6 producten gevonden in Kikkoman
€8 09
€10 25
€5 15
€5 75
€5 39
€13 15

Kikkoman

Kikkoman is een merk wat onder vele al bekend zal zijn. Kikkoman is producent van de wereldwijd bekende sojasauzen. De sojasauzen van Kikkoman zijn vaak ook in de supermarkt te verkrijgen en erg lekker om te gebruiken tijdens het eten van sushi, of om uw gerechten een unieke smaak te geven. Wok gerechten kunnen prima worden bereid met een scheutje sojasaus en uw gerecht beschikt over een heerlijke authentieke smaak. De sojasauzen van Kikkoman zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Kikkoman sojasaus
  • Kikkoman sojasaus minder zout
  • Kikkoman sojasaus glutenvrij

Kikkoman sojasaus sushibox

Op onze webshop, Asianfoodlovers.nl vindt u naast de wereld bekende sojasauzen ook een overheerlijk sushipakket waar onze enige echte Kikkoman sojasaus aan is toegevoegd. De sushibox is met zorg voor u samengesteld en laat u op deze manier een stukje van de Aziatische keuken in huis halen. Het sushipakket met de Kikkoman sojasaus wordt standaard geleverd met een Asian Food Lovers receptenboekje. Zo kunt u altijd de meest overheerlijke gerechten uit de Aziatische keuken bereiden.

Kikkoman sojasaus online bestellen

Heeft u interesse in de Kikkoman sojasauzen van Asianfoodlovers.nl? Bestel deze dan vandaag nog op onze webshop! Wij bieden u veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering en flexibele aflevermomenten. Mocht u vragen hebben over onze producten of een vraag over onze Kikkoman sojasaus, aarzel dan niet om uw vraag te stellen via onze chat die u op de webshop kunt vinden. Wij streven ernaar uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bekijk ook eens ons ruime assortiment sauzen en bekijk eens onze sushibox inclusief de Kikkoman sojasaus!

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.