Merk : Maekrua

Bekijk alle producten

Alle Maekrua

3 producten gevonden in Maekrua
€5 15
€3 95
€2 15

Maekrua

Maekrua staat bekend om haar hoogwaardige oestersauzen. Oestersaus komt oorspronkelijk uit de Kantonese keuken en wordt gemakat door bouillon wat getrokken wordt uit oesters. Oestersaus van Maekrua is zeer geschikt om toe te voegen aan roerbakgerechten met groenten, vlees of vis. Het meest populaire gerecht waar oestersaus aan toe wordt gevoegd, zijn de biefstukreepjes of Chinese broccoli in oestersaus. Maekrua oestersaus is een donkerkleurende saus met oesterextract. Het beschikt over een zoetige smaak en is te gebruiken in vele verschillende gerechten. Door het gebruik van de Maekrua oestersaus krijgt het gerecht een authentieke en unieke smaak.

Assortiment oestersauzen bij Asianfoodlovers.nl

Naast de oestersauzen van Maekrua vindtu op onze webshop nog vele andere varianten en merken oestersauzen. Zo vindt u bijvoorbeeld oestersaus van merken als:

  • Flying Goose
  • Lee Kum Kee
  • Amoy

Hoe duurder de oestersaus, hoe sterker het oesterextract en hoe puurder de smaak.

Maekura oestersaus online bestellen

Heeft u interesse in de Maekura oestersauzen? Bestel deze dan vandaag nog op Asianfoodlovers.nl. Maekura is een hoogwaardige oestersaus. Het bestellen van oestersauzen van Maekura was nog nooit zo gemakkelijk. Wij bieden u een ruim assortiment voor al uw toko producten en verschillende soorten oestersauzen van onder andere Maekura, daarnaast gratis verzending in Nederland, voor 13:00uur besteld, de zelfde dag nog verzonden en flexibele aflevermomenten. Mocht u vragen hebben over onze Maekura oestersauzen, neem dan contact op met onze chat via de webshop. Wij streven ernaar om uw vragen vrijwel direct te beantwoorden. Bekijk ook eens ons volledige assortiment tokoproducten en een volledig overzicht van onze merken!

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.