Veel merken beweren goede kwaliteit te bieden, maar Mae Pranom gaat nog een stapje verder. Mae Pranom zet zich volledig in voor puurheid en smaak. Het komt zo dicht mogelijk bij zelfgemaakte producten. De producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten geen smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen, conserverings- of stabiliseringsmiddelen. De traditionele recepten van Mae Pranom worden bereid zoals deze bedoeld zijn, zonder concessies te doen om aan de populaire verwachtingen te voldoen. De zoete chilisaus van Mae Pranom is een goed voorbeeld. Het recept met volledig natuurlijke ingrediënten en een pure smaak bevat geen stabiliseringsmiddelen, die normaalgesproken voorkomen dat de peperzaden omhoog komen drijven. Daardoor ziet de chilisaus er in de schappen minder aantrekkelijk uit dan de producten van de concurrentie, wat normaal tot een lagere verkoop zou kunnen leiden. Maar Mae Pranom maakt de belofte waar om het recept puur te houden. Nadat Mae Pranom trots liet weten dat een laagje peperzaden juist een teken van goede kwaliteit is, werd het merk een van de grootste aanbieders van zoete chilisaus in Thailand. Het belangrijkste product, kapi-garnalenpastei, staat bekend als misschien wel de allerlekkerste ‘trassi’ die er te koop is. Dus als de beste beschikbare smaak belangrijk is, dan is Mae Pranom een uitstekende keuze.

Menu