Brand : Mang Tomas

View all products

Alle Mang Tomas

2 producten gevonden in Mang Tomas
2 producten gevonden in
€2 35
€2 89

Mang Tomas

Mang Tomas: De lekkerste Aziatische sauzen

Mang Tomas is een overheerlijke Aziatische saus. Oorspronkelijk komt dit merk saus uit de Filipijnen. Mang Tomas saus kunt u natuurlijk overal bij eten, maar is bij bepaalde recepten en ingrediënten het lekkerste. Traditioneel wordt de Mang Tomas saus gebruikt bij het Filipijnse gerecht ‘lechon’. Lechon is een andere benaming voor speenvarken. Maar daarnaast komt de saus goed tot z’n recht in combinatie met andere gegrilde gerechten, gerechten bijvoorbeeld van de barbecue. Wat vindt u de lekkerste combinatie? Probeer het zelf eens uit!

Mang Tomas saus: de ingrediënten en varianten

Dit zijn de basis ingrediënten van de Mang Tomas barbecue saus:

  • Varkenslever
  • Peper
  • Broodkruim
  • Rookaroma

Er zijn twee varianten op de Mang Tomas saus, namelijk de milde en de pikante. Beide hebben een lichtzoete smaak, de ene met een pikant randje en de ander met een mild randje. Zet beide eens op tafel tijdens een gezellige barbecue, het is namelijk een echte verwennerij!

Mang Tomas en andere sauzen op Asianfoodlovers.nl

Mang Tomas is verkrijgbaar op Asianfoodlovers.nl, net zoals menige andere Aziatische sausen. Bij ons vindt u ook de bekende sriracha saus, sojasaus, ponzu saus en nog veel meer verschillende sausen. Allemaal van pittig tot mild, en bij verschillende gerechten en recepten lekker. Deze sausen bieden wij van bekende Aziatische merken, zoals Flying Goose en Lee Kum Kee. Misschien klinken deze sauzen en merken u bekend in de oren, of juist helemaal niet. Bent u niet bekend met de Aziatische keuken? Dan bent u op Asianfoodlovers.nl aan het juiste adres. Bij ons raakt u eenvoudig bekend met al het lekkers uit Azië. Bekijk eens onze recepten en doe inspiratie op, of begin gewoon met de Mang Tomas saus bij het barbecueën. Bent u wel bekend met Aziatisch eten? Ook dan is Asianfoodlovers.nl erg handig voor u. U hoeft geen moeilijke paden meer te bewandelen om aan de lekkerste Aziatische ingrediënten te komen, u vindt het namelijk allemaal op Asianfoodlovers.nl!

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.