Alle Monika

14 producten gevonden in Monika
€3 25
€4 59
€4 85
€3 09
€4 69
€3 05
€4 39
€2 35
€5 25
€2 50
€3 25
€2 39
€3 05

Monika

Monika staat bekend om haar fruit op zware siroop en haar verschillende varianten jam. Monika produceert specialiteiten uit de Filipijnse keuken. Monika fruit in siroop zijn fijne stukjes vruchtvlees en een specialiteit uit de Filipijnse keuken, ingelegd in siroop en heerlijk zoet van smaak. Gebruik deze vruchtjes in siroop in vruchtensalades, ijs of gebak. Naast fruit in siroop biedt Asianfoodlovers.nl ook verschillende varianten jam aan van het merk Monika, deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten:

  • Ube
  • Kaong

Monika Ube Jam

Monika Ube Jam is broodbeleg wat zeer geschikt is voor het ontbijt, maar ook goed voor tussendoor of bij het dessert gebruikt kan worden. Deze samenstelling van vruchten is een vruchtenpup en gemaakt van yamswortel die over een zoete smaak beschikt. Deze romige Monika jam is exotisch van smaak en gemakkelijk te smeren op brood of crackers. Neem ook eens een kijkje bij onze andere variant van de Monika Jam.

Assortiment Asianfoodlovers.nl

Op onze webshop vindt u niet alleen jam en fuit in siroop, maar ook andere producten die u bij het dessert kunt gebruiken. Zo vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten rijstcake in verschillende smaken, pudding met fruitblokjes en fruitdesserts. Om het volledige aanbod van deze producten te bekijken raden wij u aan om het overzicht van onze desserts te bekijken.

Monika online bestellen

Heeft u interesse in onze Monika fruit in siroop of de verschillende soorten jam? Bestel deze dan vandaag nog op Asianfoodlovers.nl. Wij bieden u veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering en flexibele aflevermomenten. Geniet van onze heerlijke delicatessen uit de Filipijnse en Aziatische keuken. Mocht u vragen hebben over één van onze producten, neem dan contact met ons op via onze Chat. Wij streven ernaar uw vragen vrijwel direct te beantwoorden.

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.