Merk : Renuté

Bekijk alle producten

Alle Renuté

2 producten gevonden in Renuté
€3 05
€3 05

Renuté

Proef de smaak van de Renuté thee uit Sri Lanka

Ben je echt een thee liefhebber, dan moet je de thee van Renuté eens proberen! Deze thee komt oorspronkelijk uit Sri Lanka, en dat zegt al veel over de smaak van deze thee. Met Renuté uit Sri Lanka haal je de  lekkerste thee in huis! Probeer alle Renuté smaakjes eens uit, en kies je favoriete smaakje. 

De veschillende smaken Renuté thee

Renuté heeft verschillende smaken thee ontwikkeld. De bekendste daarvan is groene thee, tegenwoordig is groene thee de populairste thee die er is. Maar daarnaast heeft Renuté voor de liefhebbers ook earl grey en mint thee. Groene thee is ook verkrijgbaar met verschillende smaakjes, zoals:

  • Renuté groene thee (normaal)
  • Renuté groene thee met jasmijn
  • Renuté groene thee met gember

De smaken van Renuté groene thee zijn apart, maar het is zeker de moeite waard. Groene thee wordt niet gefermenteerd, wat betekent dat de stoffen van de thee bladeren behouden blijven. Daardoor is de groene thee rijk aan vitamine A, B12, C en mineralen. Mineralen zijn bevorderlijk voor een goede spijsvertering. Bepaalde groene thee kan ook werken tegen verkoudheid en andere medicinale doeleinden.

Organiseer een high tea met thee van Asianfoodlovers.nl

TIP: organiseer eens een high tea voor al je vrienden en vriendinnen, en bestel eenvoudig Renuté thee op Asianfoodlovers.nl. Bij ons vind je naast Renuté ook andere merken en soorten Aziatische thee. Zo kan iedereen eens kennis maken met de lekkerste thee van de hele wereld. Bij ons kun je thee krijgen, die niet zomaar overal te koop is. En daarom is het juist leuk om bijvoorbeeld een high tea te orgniseren! Maar daarnaast is het ook gewoon leuk én lekker om thee in huis te hebben wat niemand heeft! Wij zeggen bestellen maar en zien je bestelling graag tegemoet. Bekijk ook eens ons volledige assortiment op Asianfoodlovers.nl en neem een kijkje in het overzicht van onze overheerlijke recpeten uit de Aziatische keuken! 

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.