Brand : S.Khonkaen

View all products

Alle S.Khonkaen

7 producten gevonden in S.Khonkaen
€7 45
€4 99
€5 35
€11 15
€9 85
€7 89
€9 09

S.Khonkaen

Khonkaen is de producent van de populaire Chiu Chow-visballen en produceert vleesballetjes en -worsten onder de merknaam S.Khonkaen. De vleesworsten zijn gekruid volgens de traditionele recepten uit Thailand, Vietnam en China. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt als tapas, in wokgerechten, salades of curries. De ballen van varkensvlees en rundvlees worden, net zoals de populaire visballetjes van het bedrijf, gegeten in soepen, in wokgerechten of gefrituurd of gegrild als snack.

Assortiment S.Khonkaen

Bij Asian Food Lovers vindt u het assortiment vleesballetjes en andere vleesproducten van S.Khonkaen evenals de Chiu Chow visballetjes.

S.Khonkaen gemakkelijk online bestellen

Het online bestellen van de meest populaire producten uit de Aziatische keuken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bestel heel gemakkelijk deze producten in onze webshop. Wij bieden al uw toko producten aan en neem gerust een kijkje in ons gehele assortiment. Let wel op dat diepvries producten een net even andere afhandeling hebben. Deze versturen wij namelijk maar één keer per week en dat is standaard op woensdag voor levering op donderdag.

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.