Cooking Tips

Check out hugely useful cooking tips for different noodle dishes.
  • Birthday Delicious as soup dishes
  • Loyalty Surprising noodle meal salads
  • Loyalty ️Stir-fry noodle - The traditional stir-fry dishes

Alle Tilda

9 producten gevonden in Tilda
€12 19
€7 89
€48 79
€4 29
€4 29
€89 95
€29 95
€17 45

Tilda

Het merk Tilda

Bekend met het merk Tilda? Zo ja, dan kun je het eenvoudig bestellen op Asianfoodlovers.nl. Niet bekend met Tilda? Dan kun je het natuurlijk evengoed bestellen op Asianfoodlovers, maar dan kun je het ook eenvoudig uitproberen. Hieronder vind je meer informatie over Tilda, zodat je er een beetje bekend mee raakt en ook de beste smaak er uit kan halen! Dit zijn een aantal kenmerken van Tilda:

  • Het biedt de beste basmati rijst
  • Dit merk kenmerkt zich aan de hoogstaande kwaliteit
  • Afkomstig uit India
  • Tilda verbouwd en oogst op de uitlopers van de Himalaya
  • De beste rijst voor alle Aziatische gerechten

De basmati rijst van Tilda

Basmati rijst betekend letterlijk de geurige rijst. Deze rijst is vergelijkbaar met de pandan rijst, maar dan net iets langer en droger. Basmati rijst heeft een zeer verfijnde smaak, deze smaak past het beste bij Indische gerechten. Maar natuurlijk kun je het ook bij gerechten gebruiken uit andere landen. De volle smaak en de heerlijke aroma van basmati rijst maakt dat het de favoriet is van velen. Op Asianfoodlovers.nl vind je dus basmati rijst van het merk Tilda. Daarbij vind je ook verschillende recepten waarin Tilda basmati rijst goed tot uiting komt, bijvoorbeeld in madras curry of thaise ananas rijst.

Andere soorten Aziatische rijst

Als je aan Azië denkt, denk je natuurlijk aan rijst. Er zijn dan ook zoveel rijstsoorten verkrijgbaar op Asianfoodlovers.nl, dat je soms niet meer goed weet welke je moet kiezen! Zo heb je dus rijst van Tilda, maar van nog veel meer merken. Wij kunnen je helpen met de keuze. Neem contact op voor meer informatie of zelfs voor advies. Je kan telefonisch contact opnemen of per email. Daarnaast kun je al je vragen stellen via de chatfunctie op onze site. Ga je voor de kleefrijst of toch voor de jasmijnrijst? Het ligt er maar net aan welk gerecht je op tafel wilt zetten!

Bestel de beste basmati rijst van Tilda op Asianfoodlovers.nl! Bekijk ook eens ons ruime assortiment online bij Asianfoodlovers.nl en neem een kijkje in het volledige overzicht van onze Aziatische recepten

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.