• Aloo Gobi Mutter
  • Hoofd
    gerecht
  • 6 Personen
  • 35 Minuten
  • Mild

Aloo Gobi Mutter

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 Bloemkool, in roosjes gesneden
  • 3 Aardappels
  • Olijfolie
  • 1 Ui
  • 2 teentjes Knoflook, in plakjes gesneden
  • 150 g Doperwten
  • 1 tl Gember, geraspt
  • Verse koriander om te garneren
    • Levering binnen 1-2 werkdagen
    • Gratis bezorging vanaf €40,-
    • 2.500 unieke producten
    9.2
    Specificaties
    • Keuken: India
    • Gang: Hoofdgerecht
    • Smaak: Mild
    • Prijs: 0
    Schrijf als eerste een review
    Schrijf een review

    Hoe waardeert u dit product? *

    1 Ster
    2 Sterren
    3 Sterren
    4 Sterren
    5 Sterren

    Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers
    geschreven door Eet goed Voel je Goed

    Bereidingswijze Aloo Gobi Mutter


    Aloo Gobi Mutter is een heerlijk Indiaas vegan gerecht. De naam geeft al aan wat er in het gerecht zit: aardappelen, bloemkool en erwten. Door de kruiden is het een heel smaakvol gerecht. 

    1. Was de bloemkool en snij deze in roosjes.
    2. Snij vervolgens de aardappelen in stukjes en was deze.
    3. Kook dan de bloemkool en aardappelen tot ze net gaar zijn, giet het af en zet het apart. 
    4. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan en bak de uien totdat deze glazig zijn.
    5. Voeg dan de knoflook, kurkuma, korianderpoeder, gember, garam masala en komijnzaadjes toe en bak tot deze geurig worden.
    6. Voeg dan de aardappelen, bloemkool en doperwten toe en bak het geheel kort. 
    7. Zet dan het vuur wat lager en laat het geheel met deksel op de pan nog 15 minuten garen. 
    8. Serveer met verse koriander, basmatirijst en eventueel naan brood. 


    Print dit recept
    Menu