- Keuken: India
- Gang: Hoofdgerecht
- Smaak: Mild
- Prijs: 0
-
Hoofd
gerecht - 6 Personen
- 35 Minuten
- Mild
Aloo Gobi Mutter
Prijs: € 0,00

Dit recept is speciaal voor Asian Food Lovers geschreven door Eet goed Voel je Goed
Bereidingswijze Aloo Gobi Mutter
Aloo Gobi Mutter is een heerlijk Indiaas vegan gerecht. De naam geeft al aan wat er in het gerecht zit: aardappelen, bloemkool en erwten. Door de kruiden is het een heel smaakvol gerecht.
1. Was de bloemkool en snij deze in roosjes.
2. Snij vervolgens de aardappelen in stukjes en was deze.
3. Kook dan de bloemkool en aardappelen tot ze net gaar zijn, giet het af en zet het apart.
4. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan en bak de uien totdat deze glazig zijn.
5. Voeg dan de knoflook, kurkuma, korianderpoeder, gember, garam masala en komijnzaadjes toe en bak tot deze geurig worden.
6. Voeg dan de aardappelen, bloemkool en doperwten toe en bak het geheel kort.
7. Zet dan het vuur wat lager en laat het geheel met deksel op de pan nog 15 minuten garen.
8. Serveer met verse koriander, basmatirijst en eventueel naan brood.