Kokosnoot pompoenstoofpotje (Ginataang Kalabasa)

een Filipijns vegan stoofpotje

Filippijnen

Kokosnoot pompoenstoofpotje (Ginataang Kalabasa)
  • Hoofdgerecht
  • 6 personen
  • 45
  • Mild
Kokosnoot pompoenstoofpotje (Ginataang Kalabasa)

Ingrediënten

1 grote ui in plakjes gesneden

4 teentjes knoflook fijngehakt

1 middelgrote gele (kalabasa) pompoen in blokjes gesneden

250 ml water

Zout naar smaak

250 g sperziebonen

Bereidingswijze voor Kokosnoot pompoenstoofpotje (Ginataang Kalabasa)

  1. Sauteer de ui en knoflook gedurende ongeveer een minuut of tot ze zacht en geurig zijn.
  2. Voeg de in blokjes gesneden pompoen toe en sauteer gedurende 5 minuten.
  3. Giet de kokosmelk en het water erbij en roer voorzichtig. Laat ongeveer 10 minuten sudderen of tot de pompoen gaar is, terwijl u af en toe roert.
  4. Breng op smaak met zout of naar behoefte. Voeg de sperziebonen toe en laat nog 2 minuten sudderen. Doe over in een serveerschaal en serveer warm met gestoomde rijst. Geniet ervan!

Wat eet jij deze week?

Bekijk alle recepten >
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Homemade instant noodles
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Instant Noodles upgrade
  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon
  • 5
Romige Ramen soep
  • Hoofdgerecht
  • 8 personen
  • 45
Authentieke bami goreng

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.