LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Biefstuk in Oestersaus
  • Hoofd
    gerecht
  • 2 Personen
  • 20 Minuten
  • Mild

Biefstuk in Oestersaus

Binnen een mum van tijd een fris Thais gerecht op tafel, passend bij de lente!

Zelf Toevoegen

  • 250 g Biefstuk in reepjes gesneden
  • 1 Groene paprika in blokjes gesneden
  • 1 Rode paprika in blokjes gesneden

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 250 g Biefstuk in reepjes gesneden
  • 1 Groene paprika in blokjes gesneden
  • 1 Rode paprika in blokjes gesneden
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 8-9 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: Thailand
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Biefstuk in Oestersaus

Geen zin om lang in de keuken te staan voor iets lekkers? Thaise Biefstuk in oestersaus (Nuai man hoi) is een prima doordeweeks gerecht en is binnen no time op tafel! Zoals de naam van dit gerecht al doet vermoeden is oestersaus een belangrijke smaakmaker. Verassend genoeg geeft dit oesterextract een zoete smaak en een mooie glans. Echter, wordt de oestersaus pas aan het einde van dit recept toegevoegd.


  • 1. Laat de biefstuk op kamer temperatuur komen.
  • 2. Verhit de olie in een wok en roerbak de biefreepjes kort.
  • 3. Voeg de paprika toe en roerbak het geheel ongeveer 1 minuut.
  • 4. Giet de sojasaus en de oestersaus in de wok erbij en roer het geheel goed door elkaar. Indien nodig kun je naar eigen smaak nog wat peper en zout toevoegen.
  • 5. Je Thaise biefstuk in oestersaus is klaar, laat het smaken!

Serveertip: Thaise biefstuk in oestersaus is ook lekker in combinatie met geurige Parfumrijst!

Print dit recept
Menu