LET OP: ENORME DRUKTE EN MAATREGELEN I.V.M. COVID19

Klik hier voor meer info en wat dit voor je bestelling betekent
  • Hoofd
    gerecht
  • 4 Personen
  • 180 Minuten
  • Mild

Char Siu Geroosterd rood vlees

Prijs: € 0,00

Ingrediënten Asian Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 500 g Varkenshaas
  • Vanwege COVID19 hebben wij een levertijd van 5-6 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €35,-
  • 2.500 unieke producten
9.2
Specificaties
  • Keuken: China
  • Gang: Hoofdgerecht
  • Smaak: Mild
  • Prijs: 0
Schrijf als eerste een review
Schrijf een review

Hoe waardeert u dit product? *

1 Ster
2 Sterren
3 Sterren
4 Sterren
5 Sterren

Bereidingswijze Char Siu

Char Siu is een specialiteit uit Hong Kong. In hout gestookte ovens wordt rood gemarineerd varkensvlees aan haken geroosterd, dit kan helaas niet in elke keuken. Gelukkig kun je met dit recept zelf heerlijke Char Siu klaarmaken. Zorg er wel voor dat je ruim de tijd hebt om het varkensvlees te marineren (2-3 uur)!


  • 1. Gebruik ongeveer 1/3 van het potje om de varkenshaas te marineren.
  • 2. Marineer in dit mengsel de varkenshaasjes voor ongeveer 2 tot 3 uur.
  • 3. Verwarm de oven voor op 200 graden op de grillstand en rooster de gemarineerde varkenshaasjes in circa 20 minuten gaar.
  • Haal de varkenshaas uit de oven en snijdt er mooi dunne plakjes van. Je Char Siu is klaar!

Serveertip: Serveer met rijst of noedels en een lekkere frisse salade.

Print dit recept
Menu