Merk : Wind Mill Or. Foods

Bekijk alle producten

Alle Wind Mill Or. Foods

8 producten gevonden in Wind Mill Or. Foods
€3 29
€6 25
€3 99
€2 49
€1 49
€2 45
€1 29

Windmill

Windmill kent een ruim assortiment wat onder één van de huismerken van Heuschen & Schrouff Oriental Foods valt. De producten beschikken over een uistekende kwaliteit. Op onze webshop vindt u verschillende producten van Windmill, zoals:

  • Kroepoek
  • Rijstmeel
  • Sambal Oelek
  • Tapiocameel

Windmill meel assortiment

Bij dé Europese toko van het wereldwijde web, Asianfoodlovers.nl schaft u voordelig verschillende soorten meel aan. Zo vindt u bijvoorbeeld rijstmeel. Rijstmeel van Windmill is afkomstig van langkorrelrijst en is een populair product in Thailand en de Thaise keuken. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van noedels en als bindmiddel om sauzen te verdikken. Rijstmeel van Windmill wordt ook vaak gebruikt als ingredient voor deeg en is geschikt om mee te frituren. Tevens kan de rijstmeel als vervanger dienen van maismeel of aardappelzetmeel.

Windmill online bestellen

Heeft u interesse in de producten van Windmill? Besel deze dan op onze webshop! Wij bieden u veilig betaalgemak, 100% service, een snelle levering, flexibele aflevermomenten en de mogelijkheid om al uw vragen via onze chat te stellen. Wij streven ernaar uw vragen direct te beantwoorden. Via de chat kunnen wij u een passend advies geven over uw eventuele aankopen. We zien uw Windmill bestelling graag tegemoet op Asianfoodlovers.nl. Bekijk ook eens ons overzicht van de meest overheerlijke recepten uit de Aziatische keuken en ons ruime assortiment producten.

Schrijf je nu in voor onze Asian Love Letters

Nieuwsbrief inschrijven - kopie.png
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Birthday Als welkomstgeschenk, geven wij je €5 korting op je eerstvolgende bestelling!

Loyalty Blijf als eerste op de hoogte van onze laatste deals en nieuwtjes.

Gebruik een geldig e-mailadres.

Er ging iets mis bij de inschrijving voor de Asian Love Letter, probeer het opnieuw.